marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Persoane urmărite internațional, prinse de polițiștii doljeni

Un craiovean de 27 de ani condamnat la patru ani și șase luni de închisoare pentru tâlhărie a fost preluat de către polițiștii doljeni, în colaborare cu Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, din Polonia – Varşovia.
Cel în cauză a fost extrădat de autoritățile judiciare din Polonia în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Craiova, iar după ce a fost preluat de către polițiști, aceștia l-au încarcerat la Penitenciarul Rahova.
Z.FLORIN era urmărit la nivel național din data 03.05.2016 şi internaţional din 16.05.2016.
O altă persoană urmărită internațional, de data aceasta un cetățean bulgar de 25 de ani a fost depistat în punctul de trecere a frontierei la Calafat. Pe numele bărbatului din localitatea Varna figurează  un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis în 16.06.2016 de magistrații Judecătoriei Arad.
Mai exact, acesta are de executat o pedeapsă de un an și o lună închisoare pentru comiterea infracțiunilor de fals și uz de fals. Cel în cauză era pus în urmărire la nivel naţional din data de 21.06.2016 şi internaţional din 29.07.2016.
Bulgarul a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul de Maximă Siguranță Siguranță Craiova.

Politica