marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podărenii au spart gheaţa la înfrângeri

Cantonatã la Kladovo, formaţia din Podari a disputat sâmbãtã seara al doilea joc de pregãtire din stagiul sârbesc. 
Doljenii au întâlnit o echipã din prima ligã sârbã, FK Bezanija Belgrad, şi în ciuda faptului cã au fost învinºi la limitã, aceştia au fost în multe momente peste adversar, dominând jocul. În primul sfert de orã, sârbii au ratat o loviturã de pedeapsã, şutul fiind parat excelent de Mecea, dar în a doua parte, pe fondul unei faze dubioase în careu, suspectã de henţ, aceştia au deschis scorul. 
 
Am pierdut, este prima înfrângere din amicale. Am primit un gol dintr-un corner, noi am vãzut cã şi-au fãcut un avantaj cu mâna în careu, dar arbitrul a fost de altã pãrere. Am întâlnit o echipã bunã, ne-am ridicat la nivelul ei. A fost un antrenament bun şi în multe momente am avut controlul meciului. A fost ultimul joc înaintea meciului de cupã şi sperãm sã facem un joc bun miercuri cu Milcov, pentru a accede în faza urmãtoare.
A declarat Victor Naicu, tehnicianul Podariului 
 
Acesta a folosit în meciul cu Bezanija urmãtoarea formulã: Mecea – Orban, Dina, Cr. Preda, Ciocioanã – Stoica, Murgan, Crângoiu, Rãduţ – D. Preda, Cr. Niculescu. Dupã pauzã au mai intrat: Nedelcovici, Dreşcã, Mohora, Pitulice, Segãrceanu, Luncan şi Boericã. 
CS Podari se va întoarce marţi din cantonamentul susţinut la Kladovo, pentru ca o zi mai târziu sã fie prezentã la Slatina în vederea disputãrii partidei din a treia fazã a Cupei României. 

Politica