marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Razie a poliţiştilor în judeţul Dolj

În noaptea de 12/13.04.2014, în judeţul Dolj, a fost organizată şi executată o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă şi a altor fapte antisociale  ce se comit  în zona barurilor şi altor unităţi similare din mediul urban şi rural, urmărindu-se totodată asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Aproximativ 300 de poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, dar şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale au participat la razie alături de jandarmi, fiind astfel instituite 54 filtre rutiere.

Oamenii legii au verificat 159 agenţi economici;  dintre care enumerăm 27 discoteci şi 120 baruri/cluburi, iar în cadrul filtrelor rutiere au fost controlate aproximativ 1000 autovehicule, iar peste 1400 persoane au fost legitimate. Ca urmare a activităţilor desfăşurate în cadrul raziei au fost depistate 10 infracţiuni în flagrant pentru care au fost întocmite dosare penale, precum şi 229 abateri contravenţionale, pentru care oamenii legii au aplicat sancţiuni de 54 998 lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 17 permise de conducere,  din care 14  pentru alcool; iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica