sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juraj Badelj e încântat de ceea ce trăiește la CSU Craiova: „Suporterii noştri sunt nebuni, dar într-un sens pozitiv”

CSU Craiova încă are șanse la titlu. Mihai Rotaru a transferat mai mulți fotbaliști străini, în această iarnă. Majoritatea sunt titulari în diferite echipe naționale, dar în Bănie încă nu au devenit oameni de bază. Oltenii încearcă să producă o adevărată surpriză, în acest sezon, iar meciul cu Rapid, din acest weekend, le poate da un plus de încredere, dar și un avantaj în clasament, față de giuleșteni.

Juraj Badelj spune că suporterii de la CSU Craiova l-au impresionat. El apreciază felul în care fanii cântă și își susțin echipa la fiecare meci și este încântat de coregrafiile pregătite, destul de des, de galerie. Fundașul central speră ca oamenii să vină pe stadion, în număr cât mai mare, la derby-ul cu Rapid, când echipa va avea nevoie de toată susținerea.

Cele cinci calităţi principale pe care trebuie să le aibă un fundaş sunt viteza, forţa, lovitura de cap, comunicarea cu colegii şi calitatea pasei. În cazul meu, forţa ar fi principalul atu. Am auzit despre câţiva jucători din Craiova Maxima. Dar nu-i ştiu pe toţi, am auzit de Ştefănescu, Tilihoi, Balaci şi Cârţu. La meciul cu CFR Cluj am purtat tricoul cu numele lui Costică Ştefănescu şi mi-aş dori să fiu ca el. Tata este persoana care mi-a fost mereu alături şi care sper să fie în continuare lângă mine în tot ceea ce fac.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt mulţi atacanţi buni în campionatul României. Dar în minte mi-a rămas adversarul din meciul meu de debut în România, Garita de la FC Argeş. El este un atacant extrem de puternic, greu de marcat. Suporterii noştri sunt nebuni, nebuni, dar într-un sens pozitiv. Îmi place foarte mult cum cântă, cum ne susţin. Îmi plac coregrafiile pe care le fac. Sper să fie prezenţi în număr mare la meciul cu Rapid şi să ne susţină pe tot parcursul meciului” a spus Juraj Badelj într-un Q&A iniţiat de clubul din Bănie.

Politica