sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Tată şi fiu se bat pentru postul de primar în comuna Scundu

Mihai Blejan, actualul primar al comunei Scundu, se va lupta la alegerile din acest an pentru un nou mandat cu Dumitru Blejan, fost primar al comunei Scundu.

Cei doi sunt fiu şi tată. Se află într-o stare conflictuală cunoscută de toată localitatea şi nu-şi vorbesc de peste un an.

Ambii sunt favoriţi în sondajele de opinie, cu un plus considerabil pentru Mihai Blejan. Cei ce au realizat sondajele, i-au nominalizat drept potenţiali candidaţi ai social-democraților.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducerea judeţeană a PSD Vâlcea încă nu a stabilit pe mâna cui va încerca să câştige din nou primăria Scundu.

Cei doi Blejan doresc să candideze din partea PSD, dar ambii au şi variante de rezervă. Mihai Blejan spune că, deşi a avut oferte de la alte două formaţiuni politice, nu va trăda PSD şi îşi va încerca şansa ca independent, în cazul în care tatăl său va reuşi să-i convingă pe liderii judeţeni să fie nominalizat.

Dumitru Blejan, cel ce a fost eliminat de ANI cândva din primărie, caută cu disperare o nominalizare din partea AUR sau PNL, în cazul în care fiul său va fi ales candidat de PSD.

Bătălia electorală din comuna Scundu este doar una dintre cele în care orice alianţă electorală  între PSD şi PNL nu are nici logică şi nici nu este realizabilă.

Andi Niculescu

Politica