luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveanca Ana Nuță a făcut-o pe Andra să îi ofere Golden Buzz

Andra: „Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta”

Ana Nuță, o tânără în vârstă de 20 de ani, a impresionat și a obținut Golden Buzz-ul de la Andra. Ea are o poveste de viață fascinantă, începând să cânte în corul bisericii încă din copilărie.

Viața ei a fost marcată de greutăți, deoarece tatăl ei a murit când ea era doar un bebeluș. Această pierdere dureroasă a fost o încercare dificilă pentru ea, care a condus-o să se apropie mai mult de Dumnezeu și de muzica spirituală.

Inițial, mama ei nu a fost de acord cu aspirațiile ei muzicale. Mama dorea ca Ana să devină învățătoare și să urmeze aceeași cale ca și ea. Ana a încercat să îi asculte dorințele și s-a înscris la un liceu pedagogic pentru doi ani, însă experiența nu i-a fost pe plac deloc. Cu toate acestea, atunci când a reușit să o convingă pe mama ei să o lase să-și urmeze pasiunea, a izbucnit pandemia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a participat la Românii au talent cu scopul de a demonstra talentul său muzical, considerându-l o binecuvântare primită de la Dumnezeu. Interpretarea sa emoționantă a impresionat-o profund pe Andra, aducând-o în lacrimi și determinând-o să apese butonul Golden Buzz.

„Este un moment unic la Românii au talent. Atât de multă emoție într-un  moment n-am mai simțit. Mi-a plăcut enorm! Ești foarte talentată, iar dacă astăzi ai vrut să pui o cărămidă la ceea ce vrei să faci, ai pus mai mult decât o cărămidă! Ai ridicat un adevărat etaj. Ne-a plăcut foarte mult și îți doresc mult succes”, a spus Bobonete, vizibil emoționat.

„Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare, mare grijă de el. Atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas e să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton”, a spus Andra înainte de a apăsa pe Golden Buzz.

Foto: protv.ro

Politica