luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Aeroportul Internațional Craiova, promovat în Bulgaria

„Ne dorim ca Aeroportul Internațional Craiova să devină un hub regional pentru stimularea turismului, dar și a schimburilor comerciale”

Aeroportul Internațional Craiova (AIC) primește recunoaștere și în afara granițelor! O delegație, avându-i în frunte pe președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, și pe directorul general al AIC, Sorin Manda, a sosit în Bulgaria marți.

Evenimentele desfășurate în Vidin și Montana marchează începutul unei campanii de promovare internațională a serviciilor și destinațiilor oferite de Aeroportul Internațional „George Constantinescu” din Craiova. La aceste discuții au participat reprezentanți ai autorităților locale, mass-media din Bulgaria, mediul de afaceri și alte persoane interesate de oportunitățile oferite de aeroport. În perioada următoare, sunt planificate întâlniri similare în localitățile Plevna și Vratsa din Bulgaria, precum și în Serbia.

„Promovăm Aeroportul Internațional Craiova în tot bazinul său de captare, chiar și peste granițele României. O campanie de prezentare a serviciilor și destinațiilor pe care le oferă aeroportul nostru a început astăzi în Bulgaria, la Vidin și Montana. La întâlniri au participat reprezentanți ai autorităților locale, presa locală, oameni de afaceri și persoane interesate de oportunitățile aeroportului din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne dorim să întărim poziția pe care Aeroportul Internațional Craiova o oferă în regiune, atât prin investițiile fără precedent pe care le desfășurăm în acest obiectiv, cât și prin promovarea sa în regiunea Oltenia, în județele din nordul Bulgariei și în comunitățile din nord-estul Serbiei. În următoarea perioadă, vor urma noi întâlniri organizate cu autoritățile locale, agențiile de turism și presa locală din localitățile Plevna și Vratsa, din Bulgaria, dar și în Serbia”, a scris Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj, pe Facebook.

Sorin Manda poate spune că Aeroportul Internațional Craiova se laudă cu peste 600.000 de călători dintre care peste 80.000 de pasageri străini. Acesta își dorește ca AIC să devină un hub regional pentru stimularea turismului.

Particip împreună cu președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, și președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj Gabriel Vlăduț, la o campanie de promovare a Aeroportul International Craiova în orașul Vidin, din Bulgaria. Scopul principal al deplasării este reprezentat de intenția de consolidare a parteneriatelor, dar și de promovarea aeriană modernă, prezentând autorităților locale din Bulgaria, dar și reprezentanților mediului de afaceri din această țară, atât rezultatele excelente ale aeroportului craiovean, cu peste 600.000 de călători dintre care peste 80.000 de pasageri străini.

De asemenea, am subliniat aspecte esențiale precum creșterea traficului aerian, investițiile în modernizare și extindere, precum și proiectele viitoare care vor îmbunătăți experiența călătorilor, dar și eforturile constante depuse pentru menținerea standardelor de siguranță și securitate, oferind astfel călătorilor un mediu în care se simt protejați și încrezători.

Ne dorim ca Aeroportul Internațional Craiova să devină un hub regional pentru stimularea turismului, dar și a schimburilor comerciale, atât pentru locuitorii din zona de sud a țării, cât și pentru cetățenii bulgari din apropierea graniței, deservind astfel nu doar comunitatea locală și regională, cât și pe cea internațională, transfrontalieră”, a scris Sorin Manda, pe Facebook.

spot_img
spot_img

Politica