Craiova. Noua șosea între Brestei-Râului și Calea Severinului se deschide astăzi

Update/Verde oficial la circulație pe bulevardul de legătură între strada Brestei -intersecția cu strada Râului – și Calea Severinului, intersecția cu bulevardul Tineretului. Drumul a fost inaugurat în urmă cu câteva minute, în prezența autorităților locale din Bănie. Bulevardul ”Promenada”, pentru că așa se va numi, a fost construit pentru a deservi noul centru comercial – Promenada Mall Craiova, care se va deschide pe 5 octombrie, după cum au anunțat, într-o conferință de presă, reprezentanții dezvoltatorului NEPI Rockcastle.

____

Drumul care va conecta Calea Severinului, de la intersecția cu Bulevardul Tineretului, de strada Brestei, la intersecția cu strada Râului, va fi redat, joi, traficului rutier, au anunțat reprezentanții  NEPI Rockcastle, dezvoltatorul Mall Promenada din Craiova.
Artera de circulație construită de NEPI are o lățime a părţii carosabile de 14 – 17,5 metri (2 x 7 metri – 10,50 + 7 metri liniari). Lăţimea pistei pentru biciclete este de doi metri, iar cea a trotuarelor  – 1,5 metri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...

„Oltenia Eroică”, lansare la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit lansarea...