duminică, martie 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ștefan Bănică Jr, la festivalul Sarmalelor și Piftiilor

Intrarea va fi liberă la toate recitalurile

Ștefan Bănică Jr. va fi vedeta principală la Festivalul Sarmalelor și Piftiilor, programat să aibă loc în weekend-ul de 30 septembrie – 1 octombrie 2023 în comuna Peștișani, județul Gorj, localitatea natală a celebrului sculptor Constantin Brâncuși.

„Mii de concerte în întreaga ţară, peste 353.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, din 2002 până în prezent a susținut 79 de concerte de Crăciun «sold out» la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară. A primit zeci de premii și distincții dintre care amintim doar câteva – Premiul pentru Excelență în Muzică și Complexitate în Cariera Artistică, Premiul “Rock Star-ul Anului”, Premiul „Cel mai complex artist” și „Cea mai charismatică vedetă masculină”, Premiul Special pentru profesionalism și complexitate în întreaga carieră și lista poate mult continua. Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani. Motivul-Festivalul Sarmalelor și Piftiilor“, se arată pe pagina de Facebook „Discover Peștișani“.

Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de Emeric Imre – nominalizat la titlul de „Cel mai bun artist Folk” și Florin Chilian cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.

Festivalul Sarmalelor și Piftiilor de la Peștișani va avea loc în perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2023 în comuna în care s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuși. Este cel mai mare eveniment gastronomic din Gorj.  Evenimentul va începe la ora 12.00 cu un concurs culinar.

Duminică, 1 octombrie 2023, va avea loc un recital extraordinar Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, care anul acesta aniversează 75 de ani de activitate.

Intrarea va fi liberă la toate recitalurile. La Festivalul Sarmalelor și Piftiilor de la Peștișani vor fi prezenți cu preparate culinare specifice în special reprezentanții ai unităților de cazare, precum și localnici, pasionați de gastronomie. 

Politica