Un român a creat panică într-un oraș din Italia. I-a dat fiului să se joace cu o grenadă

Un român stabilit în Italia a panicat întreaga comunitate din orașul Castel Goffredo (Mantova, Lombardia) după ce i-a dat o grenadă fiului său „să se joace de-a războiul”, cu prietenii săi, relatează g4media.ro care citează Corriere della Sera

Copilul a uitat, seara, grenada reală, dar dezamorsată, în fața intrării blocului și a fost găsită în zori de un locatar care se întorcea din tura de noapte de la serviciu.

Speriat, bărbatul a dat alarma și la fața locului au sosit carabinierii, pompierii, poliția locală și protecția civilă. Zona a fost izolată, iar blocul de apartamente a fost evacuat ca măsură de precauție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Carabinierii demarează cercetările iar  Prefectura alertează echipa de geniști staționată la Cremona. Între timp, în toată această agitație, persoana care lăsase bomba cu fiul său și cu prietenii vineri după-amiază sosește în stradă și explică situația carabinierilor, susținând, de asemenea, că poate recupera arma pe cont propriu: „Nu vă faceți griji, este goală, o pot duce acasă”, le-ar fi explicat acesta autorităților.

Zona a fost delimitată și încercuită pentru a permite geniștilor să lucreze. Carabinierii efectuează investigațiile pentru a afla de unde a avut românul grenada.

Populare

Recomandări

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...

„Oltenia Eroică”, lansare la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit lansarea...