Dragoș Bon, după CSU Craiova – U Cluj 1-1: „Ne-am bătut joc de noi”

Tehnicianul a spus că fotbaliștii lui sunt mai constanți în declarații decât pe teren

Cu toate că Corneliu Papură a fost desemnat antrenor principal la CSU Craiova, în interviurile de după meci, Dragoș Bon a ieșit în față. Tehnicianul a discutat deschis și fără menajamente despre jucătorii săi. Antrenorul a manifestat o nemulțumire totală.

Dragoș Bon a exprimat o nemulțumire extremă față de performanța echipei și a subliniat că jucătorii olteni „au sabordat propriile lor șanse în a doua repriză”. Mai mult decât atât, el a recunoscut că nu poate înțelege ratarea gravă a CSU Craiova în meciul contra Universității Cluj.

Este un rezultat care ne nemulțumește, vizam toate cele trei puncte, ne-am bătut joc de noi în repriza secundă, trebuie să fim mai atenți, să închidem jocul, nu trebuia să îi lăsăm să vină peste noi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu am avut o atitudine de echipă mare și ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Nu a fost o retragere comandată de pe margine, dar am avut șanse să închidem jocul, am avut o ocazie rarisimă. Așa se întâmplă în fotbal, dacă nu ești pragmatic, ai de suferit”, a spus tehnicianul, potrivit digisport.

Antrenorul a vorbit despre relaxare în privința fotbaliștilor olteni. Tehnicianul a spus că fotbaliștii lui sunt mai constanți în declarații decât pe teren.

,,Nu e o scuză că sunt relaxați, nu trebuie să apară relaxarea la niciun jucător. Din punctul meu de vedere, nu e o scuză. Dacă sunt jucători care au momente de relaxare în timpul meciurilor, vor avea de pierdut în carieră.

Nu e ușor de explicat acea ratare, suntem o formație cu jucători cu experiență, asta ar trebui să o arate prin constanță, dar uneori la nivel declarativ suntem mai constanți decât pe teren”, a mai spus Bon.

Populare

Recomandări