12 mașini, distruse de un tânăr

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Orodel, a fost reținut de polițiștii doljeni după ce ar fi distrus 12 mașini. Acesta le-a înțepat roțile. Prejudiciul se ridică la 6.000 de lei.

„La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Pleniţa au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani, din comuna Orodel, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

În fapt, ieri dimineaţă, în jurul orei 07.35, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 28 de ani, din comuna Verbiţa, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 septembrie a.c., persoane necunoscute i-ar fi distrus, prin înţepare, una dintre anvelopele de la autoturismul ce se afla parcat în faţa locuinţei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate au rezultat şi alte autoturisme ce prezentau anvelope înţepate, în total 12 autoturisme, prejudiciul total fiind de aproximativ 6.000 de lei. Totodată, poliţiştii au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Orodel, bănuit de comiterea faptelor, care a fost condus la audieri.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări