Lovită de mașină. Șoferul a fugit

O femeie de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, a fost lovită de o mașină. Femeia a fost găsită întinsă pe drum, în comuna olteană Curtișoara. Șoferul vinovat a fugit.

„La data de 21 septembrie 2023, în jurul orei 04:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.”- IPJ Olt.

Populare

Recomandări