Circ în Parlament cu Șoșoacă și Simion

Scandal monstru în Parlament între George Simion și Diana Șoșoacă, miercuri dimineață. Cu moțiunea de cenzură împotriva premierului Ciolacu la purtător, liderul AUR s-a dus la Senat pentru a strânge semnături, însă a fost luat cu asalt de fosta sa colegă.

Aceasta l-a acuzat că îi apără pe cei suspectați că au violat o fată de 17 ani la școala de vară a AUR. George Simion, în schimb, susține că scandalul sexual în care este implicat partidul său este doar o diversiune, scrie digi24.ro

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Ăsta are tupeu, băi frate! Ia să vezi… Bună ziua, domnule Simion, de ce ați venit în Senat?

Policlinica Buna Vestire Craiova

George Simion, președinte AUR: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie 117 parlamentari.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Dar contra violurilor ce spuneți?

George Simion, președinte AUR: Asta este o minciună a sistemului.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastră să acuze o fată de 17 ani că ea e vinovată, că membrii dumneavoastră au violat-o?

George Simion, președinte AUR: Nu există membri AUR.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Apărați violatorii și vă bateți joc de copii. Nu vă e rușine?

George Simion, președinte AUR: Nu mai mințiți, doamnă. Răspândiți minciuni.

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori!

George Simion, președinte AUR: Șoșoacă face ce știe – îl susține pe Ciolacu. Pesedisto, pleacă de aici! Pesedistelor, plecați de aici!

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: Nu vrem susținători de violatori în sală! Nu vrem susținători de violatori în sală!

George Simion, președinte AUR: Du-te, pupă-l pe Ciolacu!

Diana Șoșoacă, senator neafiliat: L-ai pupat tu destul!

O fată de 17 ani din Slobozia a mers pe 16 septembrie la spital, unde a spus că a fost agresată sexual în hotelul în care a fost cazată în timp ce participa Şcoala de vară a AUR, organizată la Neptun-Olimp. Partidul condus de Simion a transmis că va colabora cu forțele de ordine și că va pune la dispoziția listele de participanți și imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din hotel. 

Ulterior, Simion a anunţat într-o conferinţă de presă că tot Biroul judeţean al AUR Ialomiţa a demisionat, în urma acuzaţiilor de viol.

Foto: arhivă

Populare

Recomandări