Bărbați încătușați după ce au încălcat ordinul de protecție

Unul dintre aceștia și-a bătut soția

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. Acesta a venit la locuința părinților săi deși avea interzis de la polițiști.

„La data de 19 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că la aceeași dată, bărbatul a revenit la locuința părinților săi din comuna Bengești-Ciocadia, deși împotriva sa fusese emis un ordin de protecție de către Judecătoria Novaci. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt bărbat de 35 de ani, din comuna Mătăsari, a încălcat ordinul care preciza clar să nu se apropie la mai puțin de 200 de m de soția sa față de care avea un comportament agresiv. Acesta a fost încătușat pentru 24 de ore.

„La data de 19 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că la aceeași dată, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a avut un comportament agresiv față de soția sa.

Polițiștii au mai stabilit că deși împotriva bărbatului fusese emis un ordin de protecție, acesta având obligația de a păstra o distanță de 200 de metri față de soție, de aproximativ o săptămână revenise la domiciliu, având acordul acesteia. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului”, conform sursei citate.

Populare

Recomandări