Albert Mufturel a adus aurul de la Miami la Severin

Albert Mufturel a adus aurul de la Miami la Severin. Sportivul a ocupat podiumul la Campionatul Internațional de Culturism și Fitness Pan Am obținând o medalie de aur dar și una de argint.

Aurul a fost obținut la categoria, “Open Master Bodybuilding”, iar argintul la categoria “Senior classic physique”.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și mi-au fost alături. M-am bucurat de ajutorul Primăriei Drobeta-Turnu Severin și în special al domnului primar Marius Screciu, înainte să particip la această competiție, ceea ce este foarte important. Pentru a ne putea pregăti, noi, sportivii, avem nevoie de sprijin financiar înainte de concursuri, de aceea mulțumesc încă o dată pentru sprijin și încrederea acordată. Voi mai participa la un concurs, în luna noiembrie, sper să recâștig titlul de campion mondial absolut”, a declarat Albert Mufturel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul Marius Screciu a afirmat: „Este un sportiv pe care noi l-am sprijinit așa cum îi sprijinim toți sportivii care fac performanță. Sunt oameni care trudesc în sălile de antrenament, acolo unde își desfășoară activitatea. Îi urez lui Albert mult succes, atât în competițiile sportive, cât și la locul de muncă”.

Albert Mufturel, amintește Informația de Severin, a lucrat timp de 16 ani la ISU Mehedinți, iar din 2021 este luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Mehedinți.

Populare

Recomandări