Interlopul Genică Boenică a fost prins și urmează să fie adus în țară

Romeo Ursu, poreclit Genică Boenică, a fost reținut. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fugit din România după mai multe condamnări cu închisoarea. Din străinătate, Boenică le trimitea mesaje pe rețelele de socializare polițiștilor. Conform G4Media, bărbatul va fi adus în țară luni dimineață.

La data de 18 septembrie 2023, polițiștii Direcției Investigații Criminale – I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Municipiul București. Acesta a fost condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Totodată, conform oamenilor legii, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de consituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penintenciar

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...