DX 12. UMB lucrează intens la Jitaru, pentru deschiderea tronsonului 3

Pasajul de la Jitaru pe lotul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești prinde contur la aproximativ trei săptămâni de la începerea lucrărilor, scrie Economedia care amintește că de finalizarea acestui pasaj care să închidă „gaura” de 200-300 de metri din lotul 3 depinde, în mare parte, deschiderea lotului dintre Slatina și Colonești (32 km) la finalul anului, așa cum au promis atât constructorul UMB cât și oficialii din Ministerul Transporturilor.

Constructorul are termen de realizare a lucrărilor, conform contractului, luna ianuarie 2024. După finalizarea lucrărilor pe lotul 3 constructorul ar putea mobiliza resursele pe lotul 4 Colonești – Oarja care nu a avansat într-un ritm așteptat, posibil și ca urmare a faptul că UMB a ajuns la capacitatea maximă, peste 450 de kilometri de autostradă și drum expres în execuție, mai arată sursa citată.

Economedia a analizat progresul pe șantier în decurs de două săptămâni și a realizat o comparație foto între lucrările de la sfârșitul lunii august și cele de la jumătatea lunii septembrie pe baza imaginilor pe care le-au publicat pasionații de infrastructură (AICI).

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: economedia.ro

Populare

Recomandări

Anunț

S-a pierdut Certificat de Înregistrare - C.U.I - 33802213,...

O noapte în biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”

 Craiovenii sunt așteptați, vineri, 29 septembrie 2023, începând cu...

Varşovia va găzdui Supercupa UEFA din 2024

Supercupa Europei din 2024 va avea loc la 14...

Doi urși, surprinși într-o comună. Au încercat să sară gardul

Oamenii au fost avertizați prin intermediul aplicației RO-Alert În seara...