Accident cu poliția

Doi polițiști au fost răniți

Doi polițiști au fost răniți după ce s-au ciocnit cu mașina de serviciu de un autoturism parcat. Totul după ce un șofer nu le-a dat prioritate, iar agenții ca să-l evite au intrat cu mașina în una parcată, care la rândul ei s-a lovit de alta.

„La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări