Nicușor Bancu nu a scăpat. Căpitanul de la CSU Craiova, criticat după meciurile naționalei

Nicușor Bancu a fost titular în meciurile pe care România le-a disputat împotriva reprezentativelor similare din Israel și Kosovo. Fundașul stânga a avut un joc destul de consistent. El a participat foarte mult la faza ofensivă, dar, în unele momente, a fost depășit cu ușurință în apărare. Iosif Rotariu nu a fost mulțumit de prestația căpitanului de la CSU Craiova și consideră că nu ar trebui să i se mai găsească scuze acestuia.

Pușcaș a fost inexistent. El nu joacă nici în campionat, nu are minute. Surpriza a fost că a jucat titular, nu cum a jucat. Toată lumea știe ce joacă el în ultima perioadă de timp. Bancu a alternat momentele bune de pe atac cu cele proaste de pe faza defensivă, dar el face acest lucru dintotdeauna.  E bun pe faza ofensivă, pe faza defensivă nu se apără bine, nu-și apără zona, o părăsește și merge în atac. Când aud că trebuie să coboare Coman… Păi, e normal ca atunci când joci în 4-3-3 iar el fiind jucător de bandă stânga trebuie să vină cu fundașul lor dreapta. E logic. Uitați-vă la marile echipe. Ce, Dembele sau Foden nu coboară cu omul lor? Asta e o scuză pentru faptul că el nu are realizări în atac. E normal să coboare, ce ar vrea să se joace numai fază de atac? El trebuie să pună probleme adversarului ca să nu mai aibă curaj să urce în atac și să nu mai fie nevoie să vină după el. Nu mi-a plăcut cum a jucat chiar dacă a scos penalty”, a spus Rotariu, potrivit gsp.

Nici Răzvan Raț nu l-a menajat pe Nicușor Bancu. De această dată, fostul fundaș al naționalei spune că olteanul nu a confirmat în ofensivă, pentru că a ratat o ocazie foarte importantă de a marca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Schimbările au fost inspirate. Mai departe, nu vreau să dau nume. Sunt jucători care poate nu sunt conectați la ceea ce se întâmplă pe teren. Mie nu mi-a plăcut Coman. Nici Bancu. Este lăudat de mulți. Dar eu mă refer la faza lui de gol. Într-un meci la națională nu ai foarte multe ocazii de a marca. El își face o preluare extrem de bună și trage foarte prost.

Menirea unui jucător de bandă este să aibă serviciu. De exemplu, cum este faza golului lui Mihăilă, în care Rațiu ridică capul și îl vede liber. Pușcaș a fost destul de absent. Și Ianis. Screciu trece clasa. Cicâldău a fost binișor. Stanciu a fost bătăios și cu bună atitudine. Burcă și Drăgușin au fost mult mai buni decât în partida cu Israel”, a declarat Răzvan Raț, la Fotbal Club.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...