Rotaru părăsește CSU Craiova

Gică Craioveanu spune că nu înțelege nici în prezent de ce a fost îndepărtat de la CSU Craiova. Acesta a fost surprins și de plecarea lui Sorin Cârțu, care era un om extrem de important în clubul patronat de Mihai Rotaru.

Este de înțeles, pentru că sunt banii lui, el este investitor, el este patron, dar, totuși, eu cred că Sorin a fost și va fi o legendă uriașă a Craiovei, poate singurul care s-a implicat în club după atâta timp. S-a implicat alături de Mihai, după aia am fost eu, cu toate că eu am început în vara lui 2013, când m-a sunat domnul Stroe și mi-a spus că palmaresul este la dumnealui și ăsta va fi clubul mamă, care are istoria. Îmi aduc aminte că am fost 2-300 de persoane la 2 dimineața.

Pentru mine, primul semnal a fost înlăturarea lui Marcel Popescu, după aia a venit înlăturarea lui Sorin și apoi a mea. Nu am înțeles, nu înțeleg nici acum. Eu am pus mult suflet, dar asta e decizia, eu nu pot să mă schimb, am spus că vreau să mă implic mai mult. Și Sorin a vrut să se implice mai mult și nu a putut. Am și vorbit cu Mihai, aș fi vrut să petrec mai mult timp, pentru că este pasiunea mea”, a declarat Gică Craioveanu la emisiunea Digi Sport Special.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gică Craioveanu le dă vești proste suporterilor de la CSU Craiova. Mihai Rotaru ar urma să se retragă în vara viitoare. Omul de afaceri ar fi anunțat deja autoritățile locale din Bănie și a început să caute oameni dispuși să bage bani în echipă.

Eu știu că Mihai voia să se retragă după zece ani. Nu l-am crezut la început, după aia mi-am dat seama că nu mai vrea să continue. A chemat autoritățile locale, le-a spus că în vară se va retrage. L-au mai rugat să mai continue un an, a fost de acord, dar cred că la anul se va retrage. Decât dacă va găsi sponsori, dar este foarte greu. Știu că are doi sponsori foarte buni, dar e greu să aduci 10-12 investitori care să bage 200-300 de mii de euro pe an fiecare. Sunt mulți oameni care au banii ăștia, dar cine vrea să investească? Banilor ălora ‚le faci cruce’!”, a mai spus Craioveanu.

Echipele din Craiova au probleme serioase. CSU ar putea rămâne fără principalul finanțator, în timp ce FCU a rămas fără palmares, stemă sau denumire. Astfel, după 10 ani de conflicte și de lupte pentru identitate, orașul ar putea avea, din nou, o perioadă destul de grea pe plan fotbalistic.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...