Gigi Becali știe de ce rivalii de la CSU Craiova nu au rezultate: „Probabil face Rotaru greșit echipa”

FCSB a bătut CSU Craiova, în meciul direct, scor 3-0. Gigi Becali se aștepta ca alb-albaștrii să fie mult mai puternici, dar echipa lui nu a avut nici cea mai mică problemă contra elevilor lui Laurențiu Reghecampf. Patronul formației din Capitală consideră că problemele nu sunt legate de antrenor, ci de felul în care Mihai Rotaru gestionează lucrurile.

Gigi Becali susține că Mihai Rotaru se implică foarte mult la CSU Craiova și chiar că și-ar permite să se bage peste Laurențiu Rghecampf, căruia i-ar face echipa.

„Mă așteptam să mă bat cu el la titlu, dar nu știu ce se întâmplă acolo. Nu știu ce e în neregulă. Probabil face Rotaru greșit echipa. Îmi răspunde, e băiat bun. O să mă sune el, când o să-și revină. Voi să știți un lucru. El, Rotaru, e mai băgat decât mine acum. Are vreo 20-25 de milioane gaură. Un om ca el, care mănâncă bătaie cu 3-0, trebuie înțeles. Sunt banii lui acolo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu cred că e în pericol Reghecampf. La mine de ce nu sunt în pericol? Dacă tu, Rotaru, îi faci echipa omului, cum să-i reproșezi lui Reghecampf? Ce să-i reproșezi? Dacă eu fac schimbările, îi reproșez antrenorului? Vezi de treaba ta… Rotaru spune și cât aer să respire fotbaliștii și la ce ore să facă antrenamente. E implicat de 100 de ori mai mult decât mine”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Gigi Becali a avut același discurs și despre Adrian Mititelu. Declarația a venit în contextul unei eventuale instalări a lui Marius Șumudică pe banca celor de al FCU Craiova.

Ce să lucreze? Nu știu, nu știu, e posibil să… Ăsta, Șumudică, e antrenor bun, e abil, dar la Mititelu nu e ca la mine. Acolo și cum bate aerul trebuie să fie comandat, antrenamentele la o anumită temperatură, trebuie să mănânce scoici, să bea 13 grame de vin. Acolo e militărie. Eu mai zic să schimbe, să facă echipa, dar îl las pe ei să facă ce vor (n.r. Pintilii și Charalambous), dar la Mititelu nu merge așa… La Mititelu e acolo el …”, a spus Gigi Becali

Populare

Recomandări

E oficial! Show-ul „Chefi la cuțite” revine

Antena 1 a anunțat că show-ul „Chefi la...

Peach Fuzz, culoarea anului 2024

Culoarea anului 2024 de la Pantone este PANTONE 13-1023...

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...