CSU Craiova a mai trimis un jucător la U Cluj

CSU Craiova a mai trimis un jucător la U Cluj. Este vorba despre George Cîmpanu. Mijlocașul nu a reușit să îl convingă pe Laurențiu Reghecampf că poate ajuta trupa din Bănie, în lupta pentru titlu. Astfel, șefii clubului au decis să îl împrumute pe acesta, pentru a avea mai multe șanse să joace. Antrenorul l-a scos și din lot pe fotbalist, înainte de ultima etapă.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul lui Alexandru Cîmpanu (22 de ani) până la finalul sezonului actual. Jucătorul care evoluează în banda dreaptă a atacului are o Cupă și o Supercupă în palmares, dar și peste 100 de meciuri în Superliga. Alexandru Cîmpanu a evoluat până în prezent pentru Universitatea Craiova, FC Botoșani și CSM Alexandria. A bifat 112 meciuri în Superliga, marcând 14 goluri și oferind 7 pase decisive.

Noul nostru jucător are nouă prezențe pentru naționalele U20 și U21. A purtat banderola de căpitan a României U20 într-o victorie cu Suedia, când a și marcat unicul gol al meciului. De asemenea, a făcut parte din lotul României U21 la turneul final al Campionatului European U21 din acest an. Îi dorim cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, se arată pe Facebook-ul celor de la U Cluj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru banda dreaptă a ofensivei, CSU Craiova îl are la dispoziție pe Alexandru Ișfan. Acolo pot evolua și Ștefan Baiaram, dar și Andrei Ivan.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...