Gigi Becali, după ce a bătut CSU Craiova: „Am jucat cu o echipă prea slabă”

Gigi Becali a uitat de modestie și a început să râdă de olteni, după FCSB – CSU Craiova 3-0. Patronul roș-albaștrilor nu doar că a spus că formația lui a jucat contra unei echipe prea slabe, dar a ținut să vorbească personal cu Mihai Rotaru și să îi transmită un mesaj ironic.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Eu credeam că Craiova e echipa cu care ne batem anul ăsta la titlu. Cu Iași dacă nu aveau ăia om eliminat aveau probleme, cu Farul au avut probleme. Nu se poate ca o echipă să fie condusă cu 2-0 și să nu facă presing în jumătatea adversă. Ar fi trebuit să dăm mingea la portar, să o ținem la el.

Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei o dată, anul trecut. Mi-a zis: «Ți-am dat na, na» Acum eu i-am scris: «Ți-am dat na, na, na, na, na, na» L-am sunat și i-am zis: «Și rușinică ți-am dat» Și i-am dat și rușinică”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După primele etape ale acestui sezon, când CSU Craiova juca destul de bine, iar Alex Mitriță părea într-o super formă, Gigi Becali era de părere că oltenii sunt principalii contracandidați în lupta pentru titlu. Acum, trupa din Bănie a înregistrat două eșecuri la rând, împotriva a două echipe puternice din campionat. Astfel, elevii lui Reghecampf nu mai par atât de puternici.

Populare

Recomandări

Peach Fuzz, culoarea anului 2024

Culoarea anului 2024 de la Pantone este PANTONE 13-1023...

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...