Toto Cutugno a fost condus pe ultimul drum, la Milano

Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno, care a încetat din viaţă marţi la vârsta de 80 de ani, a fost condus joi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Milano, în faţa a sute de fani care au aplaudat şi fredonat, în semn de omagiu, unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, transmite EFE, preluat de Agerpres.

Slujba de înmormântare a avut loc în biserica catolică Santi Nereo e Achilleo din Milano, în prezenţa soţiei Carla, a fiului său Nicolo, a nepoţilor şi a altor rude.

La ceremonie au participat de asemenea muzicieni renumiţi precum Gianni Morandi şi Pupo, alături de care Toto Cutugno a urcat pe scenă, în anii ’80, la Festivalul de la Sanremo şi cu ocazia altor evenimente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Numeroşi prieteni şi fani ai acestui muzician discret, prezenţi joi la înmormântare, au aplaudat şi fredonat unele dintre cele mai de succes melodii ale sale, „L’Italiano”, notează EFE.

Morandi l-a lăudat pe „cantautorul” Toto Cutugno, iar Pupo a spus că, dintre toate melodiile cu care acest artist a marcat o generaţie, el „ar fi furat” piesa „Gli amori”, care face parte din coloana sonoră a filmului „Non ti muovere” (2004), cu Penelope Cruz în rol principal.

Toto Cutugno a încetat din viaţă marţi la spitalul San Raffaele din Milano, după ce o afecţiune de care suferea de multă vreme s-a agravat.

Foto: Facebook/Milano Fanpage.it

Populare

Recomandări

Pompierii solicită primăriilor să are fâșii pe laturile drumurilor de tarla pentru prevenirea incendiilor de vegetație

De luni dimineață (25 septembrie), până miercuri (27 septembrie),...

Anunț

S-a pierdut Certificat de Înregistrare - C.U.I - 33802213,...

Hoț prins după 6 luni. Asta, după ce a agresat un oltean

Un tânăr din Vâlcea a fost reținut de polițiști,...

Paul Răducan, mulțumit după egalul cu Dinamo: „Un rezultat care reflectă realitatea”

Paul Răducan a debutat oficial pe banca celor de...