Netflix grupează conţinutul personal într-o nouă secţiune

Netflix lansează secţiunea My Netflix, unde sunt aduse la un loc filmele şi serialele pe care utilizatorii le urmăresc sau vor să le urmărească.

Aplicaţia Netflix pentru iOS are o nouă secţiune, numită My Netflix. Aceasta se doreşte a fi un loc dedicat conţinutului personal, unde vor putea fi găsite creaţiile faţă de care utilizatorul şi-a exprimat, într-o formă sau alta, interesul.

În secţiunea My Netflix vor putea fi găsite filmele şi serialele începute dar neterminate, conţinutul descărcat, titlurile adăugate pe lista personală, seriale şi filme la care a fost urmărit trailer-ul, notificări şi altele, informează news.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ideea companiei este să creeze un loc de unde utilizatorul să poată continua rapid vizionarea conţinutului care-i place, în loc să rătăcească printre rândurile infinite ale ecranului principal cu conţinut care se repetă.

Noua secţiune ia locul Download-urilor şi va fi disponibilă în toate ţările în care funcţionează serviciul de streaming. Secţiunea Home rămâne dedicată descoperirii conţinutului nou, când cel din My Netflix nu este suficient.

My Netflix va ajunge şi în aplicaţia de Android, undeva la începutul lunii august, anunţă compania americană.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...