Hippie Camp, la prima ediție! Singurul din Oltenia. Finanțat prin PNRR

În perioada 5-15 iulie se desfășoară un nou proiect, prin care artişti consacrați susțin zilnic, timp de 11 zile, nu doar concerte, ci și ateliere practice prin care dau mai departe din măiestria lor, tinerilor artiști aspiranți din comunitate. Intrarea este gratuită.

În fiecare zi vor avea loc, la Brezoi, câte două concerte, care se derulează seara, ȋntre orele 20.00-23.00, cu intrare liberă. Printre artiștii/trupele participante se numără Fără Zahăr, Radu Almășan, Coma, Omul cu Șobolani, Luna Amară, Verii Grimm, White Mahala, Mike Godoroja, Mihai Pocorschi, Rareș Totu, Dean Bowman. Program pe zile:

În fiecare zi, ȋntre orele 11.00-14.00, vor avea loc ateliere de educație muzicală, de tehnică instrumentală, taine din culisele industriei muzicale, modalități de construire a unei cariere ȋn muzică, bune practici de etică și verticalitate în industria muzicală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tinerii interesați de participarea la ateliere vor completa, până la 1 iulie, formularul de selecție, disponibil aici: https://tinyurl.com/HippieCampBrezoi

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK și Primăria oraşului Brezoi. Hippie Camp este un proiect PNRR și Administrația Fondului Cultural, finanțat de Uniunea Europeană – Next Generation EU. Mai multe detalii despre programul finanțator puteți găsi pe site https://mfe.gov.ro/pnrr/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PNRROficial/

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...