luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elevul criminal din Grădina Botanică din Craiova, reținut

Tânărul de 17 ani, elev al Colegiului Militar Tudor Vladimirescu din Craiova, care a ucis o fată de 14 ani și a rănit grav un tânăr de 20 ani, după ce i-au înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, în Grădina Botanică din Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul rănit este în continuare în stare foarte gravă, la spital.

IPJ Dolj, transmite că „din cercetările efectuate s-a stabilit că în după-amiaza zilei de 27 iunie, un tânăr de 17 ani s-a întâlnit cu cele două victime, o minoră de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, între aceștia izbucnind un conflict în urma căruia tânărul de 17 ani ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit celor două victime. Din nefericire, în urma evenimentului minora a decedat, tânărul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.În baza probatoriului administrat, la data de 28 iunie a.c., tânărul de 17 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore”. Elevul, acuzat de omor și de tentativă la omor, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Tânărul rănit a fost operat, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pacientul este in continuare internat in clinica ATI, in stare extrem de grava, instabil, primeste tratament de terapie intensiva complex si sustinut, este in permanenta monitorizat, spravegheat si ingrijit de o echipa multidisciplinara de specialisti. Prognosticul este unul rezervat”, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.

spot_img
spot_img

Politica