luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Restricții de circulație în Slatina

Începând de miercuri, 7 iunie 2023, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Slatina, se vor institui restricții de trafic. Mai exact, este vorba despre segmentul de drum dintre intersecția stăzilor Tunari cu Cuza Vodă și intersecția străzilor Artileriei cu Văilor. Polițiștii olteni spun că vor fi în zonă pentru monitorizarea traficului.+

„Începând de miercuri, 7 iunie 2023, pe strada Ecaterina Teodoroiu, segmentul de drum dintre intersecția stăzilor Tunari cu Cuza Vodă și intersecția străzilor Artileriei cu Văilor, pe sensul de mers dinspre Inspectoratul Școlar Județean Olt către zona Steaua, vor fi instituite restricții de trafic cu acordul administratorului drumului public și avizul poliției rutiere, sens în care, pe întreg segmentul, sunt amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat.

Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina, fiind valabile până la finalizarea lucrărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar”, potrivit IPJ Olt.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica