joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Matol “zid” la volan, a avariat alte cinci mașini și a refuzat recoltarea de probe biologice

Miercuri seară, 31 mai, polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de mai multe persoane, inclusiv prin 112, cu privire la un incident rutier cu pagube materiale majore petrecut în cartierul Ostroveni, pe strada Nicolae Iorga (paralelă cu faleza Oltului).

“Din primele verificări s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care în timp ce se deplasa cu un autoturism în municipiu, ar fi avariat 5 autoturisme parcate. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i-a fost adus la cunoștință faptul că trebuie să fie condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii concentrației alcoolice, însă acesta a refuzat.
În continuare, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, se arată în comunicatul sec remis de Poliție.

Fără absolut nicio insinuare cu privire la cazul în sine, trebuie să remarcăm totuși că, din comunicarea polițiștilor, NU rezultă că respectivul conducător auto ar fi fost testat și cu echipamentul pentru depistare rapidă a eventualului consum de substanțe psihoactive (antidrog)!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: utilizator FB

Politica