Matol “zid” la volan, a avariat alte cinci mașini și a refuzat recoltarea de probe biologice

Miercuri seară, 31 mai, polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de mai multe persoane, inclusiv prin 112, cu privire la un incident rutier cu pagube materiale majore petrecut în cartierul Ostroveni, pe strada Nicolae Iorga (paralelă cu faleza Oltului).

“Din primele verificări s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care în timp ce se deplasa cu un autoturism în municipiu, ar fi avariat 5 autoturisme parcate. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i-a fost adus la cunoștință faptul că trebuie să fie condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii concentrației alcoolice, însă acesta a refuzat.
În continuare, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, se arată în comunicatul sec remis de Poliție.

Fără absolut nicio insinuare cu privire la cazul în sine, trebuie să remarcăm totuși că, din comunicarea polițiștilor, NU rezultă că respectivul conducător auto ar fi fost testat și cu echipamentul pentru depistare rapidă a eventualului consum de substanțe psihoactive (antidrog)!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: utilizator FB

Populare

Recomandări

Flagrant cu jocuri de noroc organizate ilegal la un local din Râmnicu Vâlcea

Marți, 26 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea ...

Parcul „Nicolae Romanescu” împlinește 120 de ani de la inaugurare

Parcul „Nicolae Romanescu”, din Craiova, împlinește anul acesta, pe...

Dumitru Buzatu, suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, a semnat, marţi, ordinul...

România, obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex

Statul român este obligat să adopte o legislație pentru...