Beți la volan, pe străzile din Craiova

Doi șoferi au fost prinşi beţi la volan de către polițiștii din Craiova, în mai puțin de 24 de ore. Unul dintre șoferi, în vârstă de 36 de ani din Breasta, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Craiova.

” La data de 31 mai a.c., ora 18.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Breasta, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Craiova. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit IPJ Dolj.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt șofer de 28 de ani, din comuna Cerăt, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Acesta avea și permisul suspendat.

”În seara zilei de 31 mai a.c., ora 23.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, în cadrul unei acțiuni Blitz, au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând testarea cu aparatul drugtest. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice unde a refuzat prelevarea”, anunță IPj Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Populare

Recomandări

Reținut după ce a furat o mașină și s-a plimbat cu ea

A lăsat mașina deschisă, cu cheile în contact, în...

Parcul „Nicolae Romanescu” împlinește 120 de ani de la inaugurare

Parcul „Nicolae Romanescu”, din Craiova, împlinește anul acesta, pe...

România, obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex

Statul român este obligat să adopte o legislație pentru...

O noapte în biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”

 Craiovenii sunt așteptați, vineri, 29 septembrie 2023, începând cu...