joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu 3 mașini. Două femei, la spital


Două femei au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc la intersecția bulevardului A. I. Cuza cu strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. În accident au fost implicate 3 autoturisme.

”La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din municipiul București și un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 16 ani, din comuna Milcov”, potriivt IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 16 ani și femeia de 34 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru tânăra de 16 ani și femeia de 34 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 34 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica