Femeie ucisă într-un imobil din Slatina

O femeie de 28 de ani din Slatina a fost ucisă miercuri dimineață, într-un imobil din localitate. Polițiltii prezenți la fața locului au identificat trupul tinerei. Oamenii legii au reținut un bărbat de 51 de ani, tot din Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii.

Reprezentanții IPJ au declarat pentru Jurnalul Olteniei că femeia prezenta mai multe plăgi înjunghiate și că autorul ar fi concubinul victimei.

Cazul a fost preluat de parchet.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 31 mai a.c., în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis o femeie, într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

Din primele date, nu au fost sesizări anterioare și nu există dosare penale în lucru”, potrivit IPJ Olt.

Populare

Recomandări

Prins beat și fără permis la volan

Un bărbat de 43 ani, din Drobeta Turnu Severin,...

România, obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex

Statul român este obligat să adopte o legislație pentru...

Starea de sănătate a lui Celine Dion se agravează

Starea de sănătate a lui Celine Dion se agravează,...

Varşovia va găzdui Supercupa UEFA din 2024

Supercupa Europei din 2024 va avea loc la 14...