marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi bărbați, în spital după o bătaie încasată de la 5 tineri

Cinci tineri din Mărgineni-Slobozia s-au ales cu dosare penale după ce s-au luat la bătaie cu doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, doi dintre ei ajungând la spital.

”Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că trei persoane ar fi fost agresate fizic în localitatea Mărgineni-Slobozia, județul Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia. În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina“, anunță IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica