Doi bărbați, în spital după o bătaie încasată de la 5 tineri

Cinci tineri din Mărgineni-Slobozia s-au ales cu dosare penale după ce s-au luat la bătaie cu doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, doi dintre ei ajungând la spital.

”Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că trei persoane ar fi fost agresate fizic în localitatea Mărgineni-Slobozia, județul Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia. În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina“, anunță IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

„Închidem granița și forăm, forăm, forăm”. Amenințarea lui Trump

Fostul președinte american Donald Trump nu a respins posibilitatea...

Copiii îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun prin Poşta Română

Începând de vineri, copiii îi pot trimite scrisori lui...

Turul de Elită U19: cu cine vor juca tricolorii meciurile decisive pentru EURO 2024

Tragerea la sorți a ultimei runde de calificare înaintea...

Premieră în Berbești, după 1990: o nouă piață agro-alimentară și un mic Târg de Crăciun

Luni, 25 decembrie, Primăria și Consiliul Local Berbești vor...