sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu cu deces, cadavrul victimei găsit carbonizat

UPDATE! La data de 25 mai a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 3 Sutești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din localitatea Glăvile, a izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit pompierii care, după stingerea incendiului, au identificat cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că este vorba de un bărbat, de  65 de ani, din localitatea Glăvile. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

COMUNICAREA OFICIALĂ INIȚIALĂ. Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost informați, prin apel la 112, la ora 08.47, de producerea unui incendiu la o casă din satul Aninoasa, comuna Glăvile, precum și despre faptul că o persoană ar fi surprinsă în locuință. De urgență, la fața locului s-au deplasat forțe din cadrul din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgăşani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă SMURD.

“La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, la o cameră de locuit. Pompierii au început imediat căutările persoanei surprinse de incendiu și, din nefericire, au identificat o victimă, de sex masculin, carbonizată. Incendiul a fost localizat şi lichidat, la scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, în limitele găsite.
Au ars cca 30 de mp din suprafața locuinței, elemente de mobilier și materiale textile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica