vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un șofer din Slatina a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 43 de ani a fost protagonistul unui eveniment rutier care a avut loc miercuri în Slatina. Potrivit polițiștilor, șoferul ar fi acroșat o femeie de 86 de ani din București, apoi ar fi fugit de la locul accidentului. Acesta a fost depistat în localitatea Perieți, județul Olt. Femeia a fost rănită și transportată la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toamnei, din aceeași localitate, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și ar fi acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 86 de ani, din municipiul București.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat de polițiști în localitatea Perieți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, potrivit IPJ Olt.

Politica