joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru are vești bune pentru Neagoe: „Continuăm cu el”

Mihai Rotaru s-a decis. Eugen Neagoe continuă pe banca CSU Craiova și în sezonul viitor. Patronul alb-albaștrilor mizează pe continuitate și, chiar dacă oltenii vor rata cupele europene, omul de afaceri are de gând să întărească atât lotul, cât și staff-ul tehnic.

CSU Craiova va face mai multe transferuri în această vară. Rotaru vrea să aducă în Bănie cel puțin doi fotbaliști de valoare, care să fie direct titulari.

„Continuăm cu el (n.r. cu Eugen Neagoe). Vrem să îmbunătățim staff-ul, lotul de jucători, să gândim lucrurile pe termen lung. S-ar putea că ratarea cupelor europene să ne ajute să fim mult mai puternici în lupta la titlu, pentru că avem timp în plus în care să ne vedem de campionat. Dar nu ne dorim asta, vrem să fim din nou în Europa. Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica