joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pericol pe calea ferată! Un bărbat, în arest


Un bărbat din comuna Șimian a fost reținut de polițiștii mehedințeni, fiind acuzat că a sustras mai multe cabluri din cupru, care asigurau semnalizarea și dirijarea circulației feroviare din zona Valea Albă. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, au anunțat polițiștii.

”La data de 23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Feroviare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, din comuna Șimian, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări, a reieșit că la începutul lunii mai bărbatul ar fi sustras mai multe cabluri din cupru, ce asigurau semnalizarea și dirijarea circulației feroviare din zona Valea Albă, fiind pusă în pericol circulația feroviară”, potriivt IPJ Mehedinți.

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate mai multe bucăți de cablu din cupru. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri de supraveghere. În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Politica