Un tânăr de 18 ani a obținut locul I la Campionatul Național de Drift

Un tânăr de 18 ani, din comuna gorjeană Dănești, a obținut locul I la Campionatul Național de Drift. Evenimentul s-a desfășurat weekend-ul trecut, pe Arena Națională din București, unde Cătălin Calotă a reușit să ocupe prima poziție din clasament.

Tânărul a absolvit Colegiul Național ”Ecaterina Teodoriu” din Târgu-Jiu și a participat la competiție cu un BMW e46, v8 4.4/300HP. Gorjeanul și-a descoperit pasiunea în 2019, atunci când a participat pentru prima dată la o astfel de competiție, ca și spectator, fără să știe nimic de acest sport.

De atunci acest gen de competiții i-au stârnit interesul lui Cătălin Calotă care a început să urmărească piloții consacrați, competiții și chiar a urmat o școală de drift-uri, și-a obținut licența de pilot, iar apoi a construit un an și jumătate la mașina cu care a participat la prima competiție și care i-a și poziționat pe prima poziție pe podium. Visul lui Cătălin Calotă este de a deveni pilot profesionist de drift-uri, iar un prim pas în acest sens a fost făcut o dată cu reușita de la Campionatul Național de Drift organizat pe Arena Națională, notează pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...

Arme albe în școlile din Craiova

Poliţiştii doljeni au acţionat, în această săptămână, atât...

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...