vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițist bătut după ce a intervenit într-un conflict

Un bărbat de 37 de ani din Slatina, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a fost agresat fizic de doi tineri de 18 ani. Polițistul, aflat în timpul liber, a intervenit într-un conflict izbucnit între cei doi tineri. În urma evenimentului, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar cei doi tineri au fost puși sub control judiciar.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce ieșea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceștia având un comportament violent.

Bărbatul, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma documentării activității infracționale, cei doi tineri, de 18 ani, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, potrivit IPJ Olt.

Politica