joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum asortezi sandalele în ţinutele de vară: idei uşor de pus în practică

Vara este anotimpul zilelelor călduroase şi al stării de bine. Nu mai trebuie să porţi haine groase şi voluminoase, nici să înfrunţi gerul, zăpadă sau lapoviţă. Astfel, ţinutele de vară pot fi un prilej excelent de a te bucura de outfit-uri colorate şi vesele.

Când vine vorba de piese vestimentare şi accesorii de vară, sandalele se număra printre cele mai populare alegeri. Acestea sunt uşor de asortat, permit pielii să respire şi se găsesc în toate magazinele de profil.

Designerii şi brandurile dedicate pieselor de încălţăminte creează o mulţime de modele de sandale, pentru toate buzunarele, gusturile şi siluetele. Vei găsi sandale cu toc sau fără, cu mai multe sau mai puţine barete, din piele, material textil sau cauciuc, în culori neutre sau în nuanţe tari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, o mulţime de piese vestimentare se pot purta foarte uşor cu sandale. De la blugi şi rochii şi până la salopete sau fuste mini, toate se pot combina cu sandale diverse, cu talpa joasă sau cu toc înalt.

Dacă vrei să le asortezi uşor şi să creezi ţinute jucăuşe, elegante, fancy sau cool, iată câteva idei care să îţi vină în ajutor:

Rochii de zi şi sandale

Pe timpul verii, rochiile de zi sunt o alegere foarte inspirată. Acestea sunt uşor de purtat şi nu mai trebuie să îţi baţi capul legat de modul în care asortezi două sau mai multe piese, precum se întâmplă în cazul pantalonilor sau fustelor. În plus, în magazinele online sau fizice de haine vei găsi sute, chiar mii de modele de rochii. Indiferent de stilul său silueta ta, vei putea găsi modele care să fie pe placul tău şi să îţi flateze silueta fără prea mult stres.

Pentru o ţinută lejeră şi comodă, dar în acelaşi timp fancy, asortează rochiile de zi cu sandale. Sandalele gladiator cu talpa joasă sau cele tip slapi sunt o super opţiune pentru un outfit casual sau smart casual.
Poţi combina rochii cu imprimeu floral cu sandale în nuanţe metalice sau rochii uni în tonuri neutre cu sandale viu colorate.

Pantalonii evazaţi şi sandalele cu toc

Pantalonii evazaţi sunt o alegere foarte populară pentru mai multe tipuri de siluete. Aceştia sunt ideali pentru vară, în special dacă alegi un model din în sau bumbac subţire, deoarece sunt lejeri şi permit pielii să respire. De asemenea, poţi opta pentru blugi evazaţi, care merg perfect atât cu ţinute de zi, cât şi cu ţinute de seară.

Pentru un efect wow, optează pentru sandale cu toc, pe care să le porţi cu pantaloni evazaţi. Piciorul va părea mai lung, iar silueta ta va ieşi frumos în evidenţă. Vara, sandalele cu toc cui şi câteva barete sunt o alegere cool şi perfectă pentru sezonul cald.

Fustele mini sau maxi cu sandale cu talpa ortopedică

Există o mulţime de fuste potrivite pentru vara. De la fuste mini de blugi sau bumbac şi până la fuste maxi satinate sau din voal, ai sute de opţiuni din care să alegi pentru o ţinută reuşită de vară. Dacă îţi doreşti o ţinută feminină, de seară, atunci fustele mini din materiale preţioase, precum satinul sunt o alegere inspirată. Pentru ţinutele de zi, alege fuste maxi cu imprimeu floral din voal sau materiale subţiri. Indiferent de modelul de fusta pentru care optezi, majoritatea tipurilor de fuste vor merge de minune cu sandale cu talpa ortopedică. Sandalele cu talpa ortopedică se pot purta atât ziua, cât şi seara, iar avantajul lor este că sunt mai comode comparativ cu modelele cu toc cui.

Balerini vs. sandale

Sandalele sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară, însă nu reprezintă singura opţiune. Dacă îţi doreşti un tip de încălţăminte mai potrivit pentru ţinutele office sau pentru zilele ceva mai răcoroase, atunci balerinii de dama sunt solutia. De la balerini cu vârful ascuţit din lac şi până la balerini din piele cu inserţii preţioase, ai o mulţime de modele din care să alegi.

Bucură-te de ţinute pline de viaţă vara aceasta şi asortează-le cu sandale sau balerini care se potrivesc stilului tău vestimentar. Spor la cumpărături!

Politica