marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DN 67 D. O șoferiță a ajuns la spital

O tânără de 22 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a produs un accident DN 67 D, în Baia de Aramă.

”La data de 17 mai a.c., ora 18.38, polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă au fost sesizați de un bărbat, din orașul Baia de Arama cu privire la faptul că pe DN 67 D, strada Tarnița, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Aramă care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o tânără de 22 de ani, din orașul Baia de Aramă în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a ieșit în decor, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe. Din impact, autoturismul condus de tânără a fost proiectat într-un vehicul, acesta din urmă ricoșând la rândul lui într-un alt autoturism”, potrivit IPJ Mehedinți.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica