vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primăria Râmnicu Vâlcea a cumpărat încă o mașină electrică, pentru Poliția Locală. Mircia Gutău: “E pentru a transporta valorile!”

Luni, 15 mai, Direcția Poliției Locale din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea i-a prezentat primarului autovehiculul. Un “VW model ID.3 cu propulsie electrică destinat efectuării de transporturi de valori între casieriile Municipalității și Trezoreria Râmnicului”, a explicat municipalitatea, într-un comunicat, fără a preciza despre care valori e vorba.

“Autoturismul a costat puțin peste 200 mii lei, sumă din care peste un sfert – 52.599 lei – a fost acoperit de ecotichetul și ecobonusul oferite de Administrația Fondului pentru Mediu (…). Este cel de-al cincilea autovehicul electric achiziționat de Primăria Râmnicului, după cele patru autoturisme ce au intrat toamna trecută în dotarea Poliției Locale, fapt ce a condus, până acum, la o reducere cu peste 40% a costurilor aferente alimentării la nivelul întregului parc auto”, se mai arată în amintitul comunicat.

Video: https://www.facebook.com/primariavl/videos/261883696362548

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aproape toate instituțiile publice locale se grăbesc să facă achiziții peste achiziții în această perioadă, în ciuda avertismentelor neputincioase ale Guvernului că trebuie reduse drastic toate cheltuielile inutile. În privința mașinilor electrice, trebuie reamintit că același Mircia Gutău a refuzat să acceseze fonduri europene pentru montarea câtorva stații cu încărcare gratuită pentru a încuraja cetățenii să urmeze exemplul administrației. Singura stație o va amenaja ETA SA, în curtea societății, strict pentru mașinile municipalității.

Politica