O partidă de amor extrem, încheiată la spital. Iubăreţul a ajuns direct pe masa de operaţie

O partidă de amor cu soţia s-a încheiat cum nu se poate mai prost pentru un bărbat din Botoşani, în vârstă de 44 de ani, care a ajuns la Urgenţe şi a fost trimis imediat în sala de operaţie.

Bărbatul a povestit cadrelor medicale că el şi partenera lui au încercat să aibă parte de un moment mai intens în dormitor, dar o mişcare bruscă a soţiei i-a produs o durere puternică în zona penisului. 

Deşi a aşteptat aproape jumătate de zi, bărbatul a observat că durerea devenea tot mai puternică şi a mers la spital. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, potrivit monitorulbt.ro.

Fractura poate fi remediată de medici printr-o intervenţie chirurgicală, iar pacientul îşi revine în aproximativ 24 de ore. Chiar şi aşa, medicii spun că în anumite cazuri pacientul poate pierde chiar şi 2 centimetri din lungimea penisului.

Specialiştii recomandă ca după o asemenea intervenţie, pacientul să nu întreţină relaţii sexuale timp de cel puţin şase săptămâni.

Populare

Recomandări

Drumul Ford – DEx 12 a fost desenat

Proiectul pentru construcția șoselei de legătură Ford (DN6) –...

Deputatul Ben Oni Ardelean pleacă din PNL

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat, miercuri, că...

AFIR Gorj scapă de DNA. Ce prejudiciu au fost obligați să achite

Au scăpat de condamnări penale, dar nu și de...

Se deschide Muzeul Cărții și Exilului Românesc

Se pregătește inaugurarea Muzeului Cărții și Exilului Românesc, înființat...