vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O partidă de amor extrem, încheiată la spital. Iubăreţul a ajuns direct pe masa de operaţie

O partidă de amor cu soţia s-a încheiat cum nu se poate mai prost pentru un bărbat din Botoşani, în vârstă de 44 de ani, care a ajuns la Urgenţe şi a fost trimis imediat în sala de operaţie.

Bărbatul a povestit cadrelor medicale că el şi partenera lui au încercat să aibă parte de un moment mai intens în dormitor, dar o mişcare bruscă a soţiei i-a produs o durere puternică în zona penisului. 

Deşi a aşteptat aproape jumătate de zi, bărbatul a observat că durerea devenea tot mai puternică şi a mers la spital. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, potrivit monitorulbt.ro.

Fractura poate fi remediată de medici printr-o intervenţie chirurgicală, iar pacientul îşi revine în aproximativ 24 de ore. Chiar şi aşa, medicii spun că în anumite cazuri pacientul poate pierde chiar şi 2 centimetri din lungimea penisului.

Specialiştii recomandă ca după o asemenea intervenţie, pacientul să nu întreţină relaţii sexuale timp de cel puţin şase săptămâni.

Politica