vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Pieton accidentat mortal, în Râmnicu Vâlcea

Accident în Râmnicu Vâlcea. Un pieton a fost accidentat de un ansamblu de transport utilaje grele. Victima a decedat, anunță IPJ Vâlcea

„In data de 31 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări a rezultat faptul că, un bărbat, care conducea o automacara pe DN 67, în localitatea Copăcelu, ar fi acroșat un pieton, 91 de ani, în timp ce traversa strada.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, a rezultat decesul pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul rutier este blocat total, fiind deviat pe ruta DN 67-strada Bâlciului-DN 64.”- IPJ Vâlcea

___

Pieton resuscitat de ISU Vâlcea, după ce a fost lovit de un ansamblu de transport utilaje grele.

„In urma cu câteva minute, salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați la un accident rutier produs in Rm. Valcea, în zona Copacelu, pe DN 67, unde un ansamblu de transport utilaje grele, a lovit un pieton victima fiind în stare de inconstienta. In urma accidentului, autocamionul a acrosat fire de electricitate, acestea fiind cazute la pamant. In accident este implicat un autocamion care transporta un excavator. In urma impactului stalpul din beton a fost rupt. Momentan circulatia este oprita total.”- ISU Vâlcea

Revenim

Politica