Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a păstrat în locuinţa lui cadavrul mumificat al mamei sale timp de 13 ani, descoperirea fiind făcută de o rudă care a devenit din ce în ce mai alarmată de comportamentul lui şi a chemat ambulanţa.

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii februarie, în Radlin, Polonia, la aproximativ 50 de kilometri sud de Gliwice. Bărbatul locuia într-o parte a unei case împreună cu sora şi cumnatul său, cel din urmă fiind persoana care a alertat autorităţile, a relatat presa poloneză, relatează dpa potrivit Agerpres.

Raportul medico-legal a arătat că femeia decedase în 2010. În urma acestei descoperiri, procurorii au decis deschiderea mormântului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Când a fost deschis sicriul, nu era niciun cadavru în el”, a spus un purtător de cuvânt al parchetului. O analiză ADN a indicat că mumia descoperită în locuinţă aparţinea mamei bărbatului.

Acesta era considerat ciudat, iar rudele îl vizitau rareori, potrivit media poloneze. Bărbatul nu a acceptat moartea mamei sale, a scos cadavrul din mormânt şi l-a îmbălsămat cu substanţe chimice, conform relatărilor din presa poloneză.

Bărbatul a fost internat şi va fi cercetat pentru profanare de cadavru.

Populare

Recomandări

Prinși în trafic fără permis de conducere

Doi bărbați au fost prinși de polițiști în trafic...

A încălcat ordinul de protecție și acum este în arest

Un bărbat de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea...

CSU Craiova urcă pe podium. Oltenii visează, din nou, la titlu

Echipa lui Rotaru arată din ce în ce mai...

Grav accident în Mehedinți. Două persoane au murit

Un grav accident de circulație a avut loc în...