joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a semnat recepția lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare în Breasta și Bucovăț

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 30.03.2023, recepția la terminarea lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare în localitățile doljene Breasta și Bucovăț. Este vorba despre DJ-CL-07, finanțat din fonduri europene în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj.

Asocierea firmelor ACVATOT S.R.L. – SIRIUS PROIECTARE STUDII S.R.L. – DRUM CONCEPT S.R.L., care s-a ocupat de execuția lucrărilor, a respectat prevederile contractuale, astfel că, în comuna Breasta s-a extins rețeaua de distribuție a apei pe o lungime de 9.141 metri – incluzând 478 de branșamente și 83 de cămine, dar și cea de canalizare pe o lungime de 8.981 metri – incluzând 679 racorduri și 220 cămine de vizitare, și s-au construit 8 stații de pompare apă uzată cu conductele de refulare aferente. În același timp, în comuna Bucovăț s-a extins rețeaua de canalizare pe o lungime de 7666 metri – incluzând 583 racorduri și 241 cămine de vizitare, fiind realizate și 6 stații de pompare apă uzată cu conductele de refulare aferente.

Comisia de recepție a verificat în ultimele săptămâni realizarea tuturor lucrărilor prevăzute în contract, s-au făcut toate probele în ambele localități și astăzi s-a semnat recepția, din acest moment executantul având obligația de a asigura garanția timp de trei ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Investițiile cuprinse în Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori.

Politica