joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Încătușat după ce a furat mâncare și băutură din două case

Un bărbat în vârstă de 65 ani, din comuna Sălătrucel, a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta ar fi pătruns în 2 locuințe din localitatea Costești, județul Vâlcea, de unde ar fi sustras mai multe alimente și băuturi alcoolice.

”La data de 29 martie a.c., polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 ani, din localitatea Sălătrucel, județul Vâlcea, bănuit de comiterea  infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada ianuarie-martie a.c.,  bărbatul ar fi pătruns în 2 locuințe din localitatea Costești, județul Vâlcea, de unde ar fi sustras mai multe alimente și băuturi alcoolice”, potrivit IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore,  urmând ca să fie prezentat magistraților cu  propuneri legale.

De asemenea, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, iar cercetările continuă în cadrul unui un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Politica