vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Preșcolarii s-au împrietenit cu Adaya și Coz, câinii de serviciu ai jandarmilor

Pentru că încrederea se construiește în timp și nu este niciodată prea devreme pentru activitățile de educație preventivă, jandarmii mehedințeni au desfășurat, miercuri, o astfel de acțiune, în cadrul programului ”Școala Altfel”, la preșcolarii de la grădinița numărul 3 din Severin.

Copiii au aflat că jandarmii sunt oamenii care veghează pentru siguranță, li s-a explicat pe înțelesul lor ce înseamnă o situație de urgență și cum trebuie să se comporte atunci când sunt tachinați sau agresați.

Micuții au văzut cum se echipează jandarmii când pleacă la serviciu și ce materiale folosesc, dar cel mai mult au fost încântați de Adaya și Coz, cu care s-au împrietenit repede.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Totodată, colegii noștri le-au spus copiilor că este foarte importat să fie ascultători, disciplinați, să-și respecte locul de joacă, iar pentru orice neînțelegere să anunțe doamnele educatoare sau, după caz, părinții.

Cu promisiunea că vor reveni și cu altă ocazie, jandarmii le-au mulțumit prichindeilor pentru primire și pentru zâmbetele sincere oferite”, a anunțat IJJ Mehedinți.

Politica