miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beat la volan, în mijlocul zilei, pe o stradă din Slatina

Un bărbat de 33 de ani din Slatina a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, aflându-se în stare de ebrietate. Șoferul a fost oprit pe strada Grădiște, în toiul zilei. Testat cu etilotestul, bărbatul s-a dovedit a fi pozitiv pentru consum de alcool. Oamenii legii i-au deschis un dosar penal.

„La data de 30 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Grădiște, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate”, potrivit IPJ Olt.

Politica